Airfryer Recepten

Lekkere Airfryer Recepten van A tot Z

Ben je klaar met het airfryen van patat en bitterballen? Leer dan koken met je airfryer door het volgen van een airfryer recept.

airfryer-recepten-header-frituurgezond

Airfryer Recepten Lijst
Laat je Lekker Inspireren

Ik heb een lijst met airfryer recepten gemaakt voor het airfryen van groenten, vlees, kip, vis en nog veel meer. De recepten bestaan uit snelle, makkelijke, gezonde en uitgebreide gerechten.

Airfryer calculator

Wil je een oven recept gebruiken voor je airfryer? Gebruik de airfryer calculator voor het omzetten van oven instellingen naar airfryer instellingen. Bereken de baktijd voor algemene recepten, afbakbroodjes, groenten en vis.

Tips voor baktijden

Hoe lang moet jouw product in de airfryer? Een veelgehoorde vraag. Met onderstaande pagina’s deel ik mijn ervaring en tips voor de beste resultaten:

Losse airfryer recepten

Ik ben geen chefkok, maar af en toe maak ik wel eens een lekker gerecht klaar in mijn airfryer die ik graag met je wil delen. Je kunt een paar recepten hier vinden:

Tips voor friet en snacks

De meeste mensen gebruiken een airfryer vooral als vervanger voor de oude frituurpan. Dat betekent op z’n tijd een lekker patatje met een frikandel, kaassoufflé of kroket. Lees en bekijk hieronder mijn tips:

Videomap met Airfryer recepten en baktijden


“Met een airfryer kun je zoveel meer dan alleen frietjes bakken. Leer jezelf dus echt koken met een airfryer. Laat je Lekker Inspireren!”
Pim, FrituurGezond.nl

Scroll naar boven