Blokker Airfryer

blokker-airfryer-thumb

Bij Blokker kun je terecht voor officiële Blokker hetelucht friteuses, zoals de BL-18101 en de grote Bl-18301. Maar je kunt bij Blokker ook airfryers vinden van andere merken, zoals Philips, Princess, Tefal en Inventum.

De Blokker heteluchtfriteuse XXL Bl-18301 is een hele goede, voordelige en zeer ruime airfryer. Een aanrader voor gezinnen!


Blokker Airfryer BL-18301

Zelf heb ik de Blokker XXL Bl-18301 in huis, want deze airfryer heb ik mogen testen voor mijn site. Dit is een zeer ruime airfryer met een inhoud van 5,5 liter en een laadcapaciteit van 1400 gram.

digitale-display-blokker-airfryer

Grote voordelen vind ik dat de airfryer heel gemakkelijk is om te bedienen en dat het instellen snel en intuïtief werkt. Daarbij heeft deze airfryer een super grote frituurmand. Deze is niet alleen qua oppervalk ruim te noemen, maar ook de hoogte is veel royaler dan bij andere airfryers. Je kunt hier dus met gemak een hele kip in bereiden.

Een nadeel van de airfryer vind ik dat de luchtcirculatie in de airfryer misschien wat te krachtig is voor sommige gerechten. De ventilator blaast vrij hard op je gerecht, dus bij het maken van een omelet kan het ei wat opspatten uit je bakaccessoire.

Video review van de Blokker XXL Bl-18301

 

Contactinformatie

Social media:

Emailadres: info@blokker.nl
Telefoonnummer: 088 – 949 4800

Contactgegevens

Scroll naar boven