Inventum Airfryer

inventum-airfryer-header

Inventum is een Nederlands merk dat relatief goedkope airfryers maakt. Ik heb zelf een aantal airfryers van Inventum en ik vind het echt goede hetelucht friteuses, zeker voor het geld. Het zijn airfryers die eenvoudig zijn om te bedienen en goede bakprestaties voor friet en snacks bieden.

Op deze pagina vind je mijn advies over de beste Inventum airfryers. Daarnaast kun je reviews en ervaringen vinden over de verschillende modellen die ik heb getest.

De Inventum GF350HLD is een compacte airfryer die door de Consumentenbond in 2020 is beoordeeld als ‘beste keus airfryer’.


Meer over Inventum

Inventum werd in 1908 opgericht en is een oer-Hollands bedrijf dat als eerste in Nederland kleine huishoudelijke apparatuur ontwikkelde. En vandaag de dag staat Inventum hier natuurlijk nog steeds om bekend.

Mijn ervaring met Inventum hetelucht friteuses

Ik heb zelf goede ervaring met de hetelucht friteuses van het merk. Naast de Inventum GF400HL heb ik ook de grotere Inventum GF552HL en de Inventum  GF500HLD in mijn bezit en ik gebruik de airfryers met plezier. De airfryers van Inventum zijn goedkoper dan bijvoorbeeld airfryers van Philips en dat maakt ze natuurlijk interessant. Zeker als je opzoek bent naar een wat betaalbare airfryer. Want Inventum airfryers zijn, naar mijn mening, goede en betrouwbare friteuses met goede bakresultaten. Het fijnste van de Inventum airfryers vind ik dat ze makkelijk schoon te maken zijn, dankzij het eenvoudige frituurmandje.

Mijn Inventum airfryer unboxings

Ik heb in totaal vier airfryers van Inventum getest. Bekijk hieronder mijn reviews en video’s:

Bekijk mijn meest recente Inventum airfryer video:

 

Wat is het verschil tussen een Inventum HL of HLD airfryer?

Zoals je ziet heb je HL en HLD airfryers. Het verschil is dat de HL airfryers een analoge bediening hebben voor de timer en de temperatuur. De HLD airfryers hebben een digitaal display met digitale bediening. ‘HL’ staat voor ‘hetelucht’ en de ‘D’ staat voor ‘digitaal’. De afkorting ‘GF’ staat denk ik voor ‘gezond frituren’. Maar dat is een pure gok ;)

Inventum acties en aanbiedingen

Zijn er mooie Inventum aanbiedingen, cashback acties of andere kortingen? Bekijk hieronder de lopende acties van Inventum.

Airfryer accessoires en onderdelen

Inventum heeft diverse accessoires voor de airfryers. Zoals een grillrek, spiezen en frituurmandverdeler. En als er een onderdeel kapot is, zoals je frituurmand, dan kun je dit onderdeel los bestellen. Super handig dus.

Inventum airfryer recepten

Wat kun je allemaal met een hetelucht friteuse van Inventum maken? Eigenlijk alles wat je met een andere airfryer ook kunt doen. Dus naast friet, kroketten, bitterballen en frikandellen kun je er allerlei lekkere gerechten mee maken. Braden, bakken, grillen, roosteren, ja het kan allemaal. Bekijk hier diverse airfryer recepten die je voor jouw Inventum airfryer kunt gebruiken.

inventum airfryer recepten

Garantie en service

Wil je jouw nieuwe Inventum airfryer registeren? Of heb je een vraag over de garantie? Bekijk dan onderstaande pagina’s om je verder te helpen:

Contactinformatie voor consumenten:

Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Meander 861
6825 MH Arnhem
Telefoon.: 0800-4583688 (gratis)

Scroll naar boven