Inventum Airfryer

inventum-airfryer-header

Inventum is een Nederlands merk dat relatief goedkope airfryers maakt. Ik heb zelf een aantal airfryers van Inventum en ik vind het echt goede hetelucht friteuses, zeker voor het geld. Het zijn airfryers die eenvoudig zijn om te bedienen en goede bakprestaties voor friet en snacks bieden.

Op deze pagina vind je mijn advies over de beste Inventum airfryers. Daarnaast kun je reviews en ervaringen vinden over de verschillende modellen die ik heb getest.

De Inventum GF350HLD is een compacte airfryer die door de Consumentenbond in 2020 is beoordeeld als ‘beste keus airfryer’.


Meer over Inventum

Overzicht Inventum hetelucht friteuses

Inventum werd in 1908 opgericht en is een oer-Hollands bedrijf dat als eerste in Nederland kleine huishoudelijke apparatuur ontwikkelde. En vandaag de dag staat Inventum hier natuurlijk nog steeds om bekend.

Inventum heeft een overzichtelijk assortiment aan XL en XXL airfryers. Hieronder heb ik de actuele airfryers voor je op een rij gezet:

  • Inventum GF350HLD
  • Inventum GF500HLD
  • Inventum GF400HL
  • Inventum GF250HL
  • Inventum GF252HL
  • Inventum GF254HLD
  • Inventum GF552HL (uit het assortiment)

Alle Inventum airfryers

Inventum verkoopt zes verschillende airfryers waarvan er een aantal in een kleine en grote variant beschikbaar zijn. Je kunt kiezen uit kleine en grote airfryers en digitale en analoge modellen. Er is eigenlijk altijd wel een airfryer die past bij jouw budget en gezinssituatie. Hieronder staan de modellen, je kunt de actuele prijzen bekijken bij Bol.com door op een airfryer te klikken:

InventumModelInhoudVermogenBediening
Inventum-GF350HLDInventum GF350HLD3,5 ltr / 1,5 kg1500 wattDigitaal
inventum-gf500hldIinventum GF500HLD5 ltr / 2 kg1700 wattDigitaal
inventum-gf254hld-kleine-airfryerInventum GF254HLD2,5 ltr / 0,8 kg1500 wattDigitaal
inventum-airfryer-gf252hlInventum GF252HL2,5 ltr / 0,8 kg1500 wattAnaloog
Inventum-GF400HL-Hetelucht-FriteuseInventum GF400HL4,0 ltr / 1,2 kg1500 wattAnaloog
Inventum-heteluchtfriteuse-GF250HLInventum GF250HL2,5 ltr / 0,8 kg1500 wattAnaloog

Verkooppunten & webshops

Waar kun je online een airfryer van Inventum kopen? Ik heb hieronder mijn favoriete webwinkels geplaatst. Door op de link te klikken zie je gelijk alle Inventum airfryers en bijbehorende prijzen.


Mijn ervaring met Inventum hetelucht friteuses

Ik heb zelf goede ervaring met de hetelucht friteuses van het merk. Naast de Inventum GF400HL heb ik ook de grotere Inventum GF552HL en de Inventum  GF500HLD in mijn bezit en ik gebruik de airfryers met plezier. De airfryers van Inventum zijn goedkoper dan bijvoorbeeld airfryers van Philips en dat maakt ze natuurlijk interessant. Zeker als je opzoek bent naar een wat betaalbare airfryer. Want Inventum airfryers zijn, naar mijn mening, goede en betrouwbare friteuses met goede bakresultaten. Het fijnste van de Inventum airfryers vind ik dat ze makkelijk schoon te maken zijn, dankzij het eenvoudige frituurmandje.

Mijn Inventum airfryer unboxings

Ik heb in totaal vier airfryers van Inventum getest. Bekijk hieronder mijn reviews en video’s:

Bekijk mijn meest recente Inventum airfryer video:


Wat is het verschil tussen een Inventum HL of HLD airfryer?

Zoals je ziet heb je HL en HLD airfryers. Het verschil is dat de HL airfryers een analoge bediening hebben voor de timer en de temperatuur. De HLD airfryers hebben een digitaal display met digitale bediening. ‘HL’ staat voor ‘hetelucht’ en de ‘D’ staat voor ‘digitaal’. De afkorting ‘GF’ staat denk ik voor ‘gezond frituren’. Maar dat is een pure gok ;)


Inventum acties en aanbiedingen

Zijn er mooie Inventum aanbiedingen, cashback acties of andere kortingen? Bekijk hieronder de lopende acties van Inventum.


Airfryer accessoires en onderdelen

Inventum heeft diverse accessoires voor de airfryers. Zoals een grillrek, spiezen en frituurmandverdeler. En als er een onderdeel kapot is, zoals je frituurmand, dan kun je dit onderdeel los bestellen. Super handig dus.

De accessoires en onderdelen kun je per model airfryer bekijken. Ik heb ze voor je op een rij gezet:


Inventum airfryer recepten

Wat kun je allemaal met een hetelucht friteuse van Inventum maken? Eigenlijk alles wat je met een andere airfryer ook kunt doen. Dus naast friet, kroketten, bitterballen en frikandellen kun je er allerlei lekkere gerechten mee maken. Braden, bakken, grillen, roosteren, ja het kan allemaal. Bekijk hier diverse airfryer recepten die je voor jouw Inventum airfryer kunt gebruiken.

inventum airfryer recepten


Handleidingen

Download en bekijk de officiële Inventum handleiding of gebruiksaanwijzing van de volgende airfryers:


Garantie en service

Wil je jouw nieuwe Inventum airfryer registeren? Of heb je een vraag over de garantie? Bekijk dan onderstaande pagina’s om je verder te helpen:

Contactinformatie voor consumenten:

Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Meander 861
6825 MH Arnhem
Telefoon.: 0800-4583688 (gratis)

Scroll naar boven