JAP Airfryer

jap-airfryer-thumb

JAP Appliances is een airfryer merk van Nederlandse bodem. De JAP airfryers bestaan uit voordelige ‘no-nonsense’ airfryers die prettig in gebruik zijn. JAP is onderdeel van Just Another Store.

Hier vind je alles over JAP Airfryers, zoals welke airfryers er momenteel te koop zijn. Zo weet je precies of zo’n JAP airfryer past bij jou.

In samenwerking met Just Another Store heb ik de JAP Aspire mogen testen. Bekijk hier mijn JAP Aspire review.


Beste JAP Airfryers
Airfryer advies van Pim

#1 – JAP Aspire

Capaciteit: 1,4 kg | Vermogen: 1700 watt | Temperatuur: 80 – 200 °C | Aantal personen: 2-4 | EAN: 8720246584493

JAP-Aspire-thumb

“De JAP Aspire is een XL airfryer geschikt voor 2-4 personen. De airfryer heeft een inhoud van 5,7 liter en wordt geleverd inclusief een kookboek en papieren bakvormen. Met de JAP Aspire kun je naast airfryen ook je gerechten bakken, braden, grillen en roosteren. In de pan van de airfryer bevindt zich een uitneembaar rooster waarop je frietjes, kip, groenten of andere maaltijden kunt bereiden. De airfryer maakt makkelijk schoon en de 8 voorgeprogrammeerde instellingen helpen je altijd op weg met het vinden van de juiste temperatuur.”


#2 – JAP Elysian

Capaciteit: 1,4 kg | Vermogen: 1700 watt | Temperatuur: 80 – 200 °C | Aantal personen: 3-5 | EAN: 8720929474813

JAP-Elysian-thumb

“De JAP Elysian is een zeer ruime XXL airfryer die stomen en airfryen combineert. Bovenop de airfryer bevindt zich een waterreservoir waardoor je de airfryer kunt gebruiken als een stoomoven. Het is ook mogelijk om de hete stoom te combineren met airfryen, waardoor je dus daadwerkelijk een stoomairfryer hebt. Daarnaast beschikt de airfryer over 10 kookprogramma’s en een handig lampje en kijkvenster zodat je altijd je gerecht in de gaten kunt houden.”


#3 – JAP Ascension

Capaciteit: 850 gram | Vermogen: 1700 watt | Temperatuur: 80 – 200 °C | Aantal personen: 2-4 | EAN: 8720246584493

JAP-Ascension-thumb

“De JAP Ascension is het kleine model airfryer met een inhoud van 3,5 liter. Dit maakt de airfryer geschikt voor één tot twee persoons huishoudens. De airfryer is voorzien van 8 bakprogramma’s zodat je voor de meest gangbare gerechten de juiste instelling kunt vinden. Je bedient de airfryer met tiptoetsen aan de voorzijde. In de pan van de airfryer bevindt zich een uitneembaar rooster. Deze onderdelen maken makkelijk en snel schoon, bovendien zijn zowel de pan als het rooster vaatwasserbestendig.”


Petra airfryers

Naast JAP airfryers biedt Just Another Store ook het merk Petra aan. Zo is er een de Petra dubbele XXL airfryer met een inhoud van 7,4 liter, goed voor het hele gezin. Ook is er een kleinere 3,2 liter Petra airfryer, deze is vergelijkbaar met de JAP Ascension.


JAP accessoires

jap-siliconen-bakvorm-en-bakpapier-vormpjes
JAP accessoires

Voor de JAP Airfryers zijn er ook een aantal accessoires beschikbaar. Ten eerste zijn er de siliconen bakvormen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, wit en rood. De bakvormen zijn vries -en hittebestendig van -40°C tot 200+ °C en hebben een omtrek van 53cm.

Om een vieze airfryer te voorkomen kun je ook bakpapieren vormpjes gebruiken. Deze water- en oliebestendige bakpapier bakjes zijn voor eenmalig gebruik in je JAP airfryer. De papieren bakjes hebben een diameter van 22 cm en zijn 5 cm hoog. De set bestaat uit 50 vormen.


Review van de JAP Aspire airfryer

In 2022 heb ik de JAP Aspire getest en gereviewed. In de onderstaande video kun je de review bekijken.

In 2024 heb ik de ruime stoomairfryer, de JAP Elysian, getest en gereviewd.


Contactinformatie

Emailadres: contact@justanotherstore.nl
Telefoonnummer: +31736447405 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00)
Bekijk klantenservice

Contactgegevens
JustAnotherStore
De Beverspijken 7D, 5221EE, ‘s-Hertogenbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven