Everyday a Fry-Day

Everyday-a-Fry-day-header

Met een airfryer is het elke dag Fry-day

Frituur gezond met een airfryer omdat ik overtuigd ben dat je echt gezond kunt ‘frituren’ met een hetelucht friteuse. Een airfryer is totaal anders dan een frituurpan, want je bereid je eten met hetelucht in plaats van vette frituurolie. Je kunt je airfryer dus met een gerust hart elke dag gebruiken! Sinds 2015 roep ik al: Everyday a Fry-day!

Recepten en Airfryer Tips?
Volg mij op Facebook

Ik gebruik mijn airfryer vrijwel elke dag en echt niet alleen maar voor frietjes of bitterballen!

ninja-af300eu-groenten-mix

 

Everyday!

Met de slogan Everyday a Fry-day wil ik aangeven dat je elke dag kunt airfryen met je airfryer. Natuurlijk is dat anders dan dat je elke dag zou frituren met een traditionele frituurpan. 

Veel mensen denken dat een airfryer alleen maar bedoeld is voor frietjes en snacks. Maar je kunt je airfryer de hele dag door gebruiken voor allerlei gerechtjes. En ja, ook voor hele gezonde gerechten!

aardappelen-en-groenten-uit-airfryer

Er is natuurlijk helemaal niets mis met een frietjes een bitterbal of een frikandel op zijn tijd. Maar ik vind het belangrijk dat je weet dat je met een airfryer een nieuw keukenmaatje in huis haalt. 

In het begin zul je zeker weten de airfryer vooral gebruiken voor patat en snacks. Maar daarna ga je ontdekken dat de airfryer ook ideaal is voor het bereiden van vlees, vis, kip, groenten, ontbijt, afbakbroodjes, groenten chips, granola… moet ik nog even doorgaan? Bekijk dan hier meer inspiratie met ideeën wat je kunt maken in de airfryer.

Fry-day

‘Fry-day’ is natuurlijk een knipoog naar het Engelse woord voor vrijdag, namelijk ‘friday’. Wat mij betreft is de vrijdag van veel mensen een favoriete dag omdat dan het weekend voor de deur staat en in veel Nederlandse gezinnen er wat makkelijker gegeten wordt. Gezellig met zijn allen aan tafel genieten van bijvoorbeeld patat met snack.

Dat gevoel van weekend vieren zie ik terug in ‘Everyday a Fry-day’, omdat je met een airfryer simpelweg gezondere gerechten kunt bereiden en je dus elke dag een klein beetje vrijdag-gevoel kunt ervaren.

kipdijfilet-in-de-philips-airfryer-xxl

Airfry & Enjoy!

Ik wens je veel plezier met jouw airfryer. Want airfryen is leuk om te doen en het resultaat is vaak erg lekker! Ik merk dat veel mensen wat behoudend zijn om dingen uit te proberen en gerechten te testen.

Ik zou zeggen probeer gewoon dingen uit. Het zal soms mislukken, maar soms ontdek je ook hele lekkere dingen die je kunt maken in je airfryer.

Ik hoop je op FrituurGezond.nl te kunnen inspireren!

Everyday a Fry-day!
The original by FrituurGezond.nl

Scroll naar boven