philips-airfryer-accessoires-header

Airfryer Accessoires & Onderdelen

Complete accessoire overzicht

Voor de Philips Airfryer XXL en Philips Airfryer XL kun je verschillende handige accessoires kopen. Zoals een bakvorm, grillplaat, spatdeksel en een grillrek met spiesen. Maar welke airfryer accessoire is geschikt voor jouw Philips Airfryer?

Met Airfryer accessoires kun je nog meer verschillende gerechten maken in je airfryer.

Op deze pagina staat een volledig overzicht met alle officiële Philips Airfryer accessoires en onderdelen. De accessoires zijn ingedeeld per type Philips Airfryer, zo kun je makkelijk de juiste onderdelen vinden.

Tip: Zoek je universele airfryer accessoiresets voor jouw Inventum, Princess, Tefal of andere merk airfryer? Bekijk mijn lijst met goedkope airfyer accessoires bij Bol.com.

 Officiële Airfryer Accessoires 
Bekijk & Vergelijk

AccessoireTypenummerGeschikt voor:Bekijk prijs:
Grote-bakvorm-HD9956-Philips-Airfryer-XXLGrote Bakmeesterset HD9956/00
1x Bakvorm / bakblik
9x Muffinvormpjes
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
philips-airfryer-xxl-bakvorm-muffinvormen-HD9952-01Bakmeesterset HD9952/00
1x Bakvorm / bakblik
9x Muffinvormpjes
1x Receptenboekje
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
airfryer-xxl-accessoire-hd9953-00-pizzameesterset-pizzaPizza Kit HD9953/00
1x Pizzaplaat
1x Receptenboekje
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
airfryer-xxl-accessoire-hd9954-01-lichte-snackset-snackkitSnackset HD9954/00
1x Snackdeksel
1x Tang
1x Receptenboekje
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
philips-airfryer-xxl-rekje-panverdeler-HD9950-00Partykit HD9950/00
1x Meerlaagsrekje
1x Voedselscheider
1x Receptenboekje
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
philips-airfryer-xxl-grillplaat-spiesen-grillmeesterset-HD9951Grillmeesterset HD9951/00
1x Grillplaat
6x Spiesen
1x Receptenboekje
Philips Premium Airfryer XXL
HD963x, HD965x, HD986x
bol
philips-airfryer-xl-HD9945-bakmeestersetBakmeesterset HD9945/00
1x Bakvorm / bakblik
9x Muffinvormpjes
1x Receptenboekje
Philips Essential Airfryer XL
HD9260, HD9270, HD9280
bol
philips-airfryer-l-HD9925-bakmeestersetBakmeesterset HD9925/00
1x Bakvorm / bakblik
9x Muffinvormpjes
1x Receptenboekje
Philips Essential Airfryer L
HD9252, HD9200
bol

 Universele Airfryer Accessoires 
Voordelig & Handig

Vind je de officiële airfryer accessoires te duur? Of heb je een hetelucht friteuse waar geen officiële accessoires voor te koop zijn? Dan raad ik je de betaalbare universele Airfryer accessoires aan van AirfryerTotaal.nl.

7-delige accessoires set voor Airfryers – Universeel

7-delige-accessoires-set-voor-normale-Airfryers

Met deze 7-delige universele accessoire set heb je alles in huis om een echte airfryer pro te worden. De set bevat een bakblik, pizza pan, cakevorm, 2 bakringen, een handige Airfryer tang, scheidingsrekje en een springvorm van 18 cm. Het grootste accessoire heeft een diagonaal van 20.5 cm. De accessoire set is te gebruiken in XL en XXL airfryers. Zoals Philips Airfryer, Princess Airfryer XL, Tefal Easy Fry EY4018 en Inventum GF400HL.

Bekijk Prijs

Siliconen airfryer bakvormen

Een alternatief voor een metalen bakblik is een siliconen bakvorm. Deze zijn handig in gebruik en gemakkelijk om schoon te maken. Bekijk hier alles over siliconen bakvormen voor je airfryer.

Meer airfryer accessoires

Ik heb een hele lijst samengesteld met universele airfryer accessoires voor alle merken airfryers. Dit zijn airfryer sets met allerlei handige tools, zoals grillrekjes, bakblikken, tangen, onderzetters, en muffinvormpjes. Bekijk alle universele airfryer accessoires.


 Philips Airfryer XXL 
Officiële Accessoires

philips-avance-airfryer-xxl-beste-airfryerOnderstaande airfryer accessoires zijn alleen geschikt voor alle Philips Airfryer XXL modellen met de volgende type nummers:

  • Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90
  • Philips Avance Airfryer XXL HD965x
  • Philips Viva Airfryer XXL HD9630

Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9952/00

philips-airfryer-xxl-bakvorm-muffinvormen-HD9952-01

De Airfryer XXL bakmeesterset bestaat uit een compacte bakvorm en 9 siliconen muffinvormpjes. De muffincups passen alle 9 tegelijk in de airfryer XXL. Daarnaast ontvang je ook een klein receptenboekje met leuke baktips en airfryer recepten. Het Airfryer XXL bakaccessoire is ideaal voor het bereiden van ovenschotels, gegratineerde gerechten, quiches, vers brood en taart. De bakvrom past precies in het frituurmandje en met het hengsel haal je het bakblik uit het frituurmandje.

 Prijzen en Reviews: 
coolblue-aff amazon

Grote Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9956/00

Grote-bakvorm-HD9956-Philips-Airfryer-XXL

Dit grote bakvorm accessoire met typenummer HD9956/00 is speciaal voor de Philips Airfryer XXL. De set bestaat uit een ruime bakvorm en 9 siliconen muffinvormpjes. De muffincups passen alle 9 tegelijk in de airfryer XXL. Dankzij het grotere formaat van de HD9956/00 kun je grotere hoeveelheden eten bereiden. De bakvorm leent zich voor het maken van grotere ovenschotels, zoals een lasagne of eenpansgerechten. Ideaal dus voor grotere gezinnen. Deze bakvorm is groter dan de HD9952/00.

 Prijzen en Reviews: 
amazon
coolblue-aff

Pizzameesterset met Pizzabakplaat – HD9953/00

airfryer-xxl-accessoire-hd9953-00-pizzameesterset-pizza

Met de Airfryer XXL Pizzameesterset kun je jouw eigen pizza’s airfryen. Maak je eigen favoriete pizza en leg ‘m op de pizzaplaat. Inspiratie nodig? Gebruik dan het meegeleverde receptenboekje. Binnen acht minuten is je pizza klaar, de pizza heeft een formaat van 26 cm doorsnede. Je kunt natuurlijk ook een kant-en-klare diepvries pizza gebruiken, deze past precies op het accessoire. Dankzij de gaatjes in de onderkant van de pizzabakplaat wordt de bodem heerlijk krokant, net zoals bij de Italiaan! Je kunt de bodem van je frituurmandje in dit accessoire klikken zodat alle pizza toppings netjes op je pizza blijven liggen tijdens de bereiding.

 Prijzen en Reviews: 
coolblue-aff amazon

Lichte Snackset – HD9954/01

airfryer-xxl-accessoire-hd9954-01-lichte-snackset-snackkit

De Airfryer XXL lichte snackkit is een set die bestaat uit een tang, een snackdeksel en een receptenboekje. Het deksel is heel handig als je bijvoorbeeld zelf (groente) chips wilt maken of bijvoorbeeld fruit wilt drogen voor in je granola. Door het deksel over je product te plaatsen zorg je ervoor dat (vooral lichte etenswaren) goed blijven liggen en niet rond gaan vliegen tijdens het airfryen. Maar je kunt het deksel ook over een brood plaatsen, zodat deze niet te donker wordt. De lichte snackset voor de Philips Airfryer XXL kun je reinigen in de vaatwasser. Het deksel heeft inklapbare pootjes, waardoor het airfryer accessoire weinig ruimte inneemt.

 Prijzen en Reviews: 
bol expert
coolblue-aff amazon

Grillrek & Panverdeler – HD9950/00

philips-airfryer-xxl-rekje-panverdeler-HD9950-00

De Airfryer XXL partykit bestaat uit een kookrek en een voedselscheider. Met het kookrek kun je o.a. groentes roosteren of hamburgers grillen. Het rekje zorgt voor een extra laag in je airfryer, dat is handig als je bijvoorbeeld friet wilt airfryen en erboven een paar snacks. Met de panscheider kun je verschillende gerechten gescheiden houden in je frituurmandje. De partyset wordt geleverd met een klein receptenboekje.

 Prijzen en Reviews: 
bol expert
coolblue-aff amazon

Grillplaat & Spiesen – HD9951/00

philips-airfryer-xxl-grillplaat-spiesen-meestergrillset-hd9951-00

De Airfryer XXL meestergrillkit bestaat een grillbodem, 6 spiesen en een recepenboekje. De grillplaat klik je vast in de bodem van het frituurmandje, deze verwissel je dus met het gaas. Met de grillplaat kun je vis, vlees en groente grillen zonder dat het blijft kleven. Met de spiesen kun je o.a. sjaslieks en saté maken. Dit is eigenlijk een onmisbaar airfryer accessoire en ik raad je dan ook zeker aan om deze grillplaat aan te schaffen.

 Prijzen en Reviews: 
coolblue-aff amazon

 Philips Essential Airfryer XL 
Officiële Accessoires

Philips-Airfryer-XL-HD9260-Essential-CollectionOnderstaande airfryer accessoires zijn alleen geschikt voor alle Philips Essential Airfryer XL modellen met de volgende type nummers:

  • Philips Essential Airfryer XL HD9260/90
  • Philips Essential Airfryer XL HD9261/90
  • Philips Essential Airfryer XL HD9262/90

Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9945/01

philips-airfryer-xl-HD9945-bakmeesterset

Dit airfryer xl accessoire bestaat uit een bakvorm, 9 siliconen muffinvormpjes en een receptenboekje. Het bakblik is waar het eigenlijk om draait in deze set en wat mij betreft is de bakvorm onmisbaar. Door dit bakaccessoire kun je zoveel meer met jet Philips Essential Airfryer XL. Zo kun je een cake bakken, een taart of zelf je eigen brood bakken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het stoven van vis of groenten. Of maak een lasagne of Griekse mousaka. Het voordeel van het bakblik is dat de bodem gesloten is waardoor vloeistoffen, zoals saus, niet weglopen. Met de cupcake vormpjes kun je muffins maken, maar ook kleine hartige taartjes. Wees creatief en veel plezier!

 Prijzen en Reviews: 
coolblue-aff mediamarkt

TIP: Welke airfryer is het beste? Bekijk het airfryer advies van Pim »

 Philips Airfryer Onderdelen 
Vervangen & Reparatie

Is er een onderdeel van je Philips Airfryer kapot? Is de antiaanbaklaag van je pan beschadigd? Of krijg je het frituurmandje niet meer goed schoon? Dan is de kans groot dat je het airfryer onderdeel kunt vervangen. Philips verkoopt namelijk losse airfryer onderdelen. Bekijk hieronder links naar websites die onderdelen voor je airfryer verkopen.

diverse-airfryer-accessoires
Bekijk airfryer accessoires bij Expert.nl

Overige Airfryer onderdelen websites:

Zoek je officiële of goedkopere universele airfryer accessoires? Bekijk dan eens onderstaande links:

airfryer xl bakvorm accessoire
Zo’n bakvorm vind ik zelf erg handig!

Welk Airfryer accessoire past in mijn Philips Airfryer?

Philips heeft een pagina met informatie over welk Philips Airfryer-accessoire compatibel is met welke airfryer. Daarnaast heb ik ook een handig (maar Engels) overzicht gevonden. De tabel toont per Philips Airfryer welke accessoires je kunt gebruiken. Klik hieronder op de afbeelding om de PDF te bekijken.

welk-airfryer-accessoire-geschikt-philips-airfryer
Klik voor een volledige weergave.

Waarom Airfryer accessoires kopen?

Welk voordeel heeft het om Airfryer accessoires te kopen? Is het wel echt zijn geld waard? Het standaard frituurmandje van Philips Airfryers is ideaal voor het airfryen van onder andere frietjes, snacks en afbakbroodjes. Maar soms zul je merken dat een bepaald gerecht niet goed klaargemaakt kan worden met het frituurmandje.

airfryer-spiesen-accessoire-groenten

Stel je wilt een hartige taart, een cake of een ovenschotel maken in de airfryer. Dat gaat nooit lukken met het frituurmandje omdat de onderkant van gaas is. Je zou een ovenschaaltje of bakblikje kunnen kopen. Maar deze zullen nooit precies passen en altijd kleiner zijn dan het frituurmandje zelf. Veel handiger is het om het officiële bakaccessoire te hebben om je gerecht in te bereiden.

airfryer-muffinvormpjes-cupcakes

Dit zelfde geldt voor het grillen van een mooi stuk vis. Als je een zalmmoot in het frituurmandje legt gaat de huid van de vis vastbakken aan het gaas van het frituurmandje. Hierdoor krijg je de zalmmoot niet netjes uit de airfryer en je houdt een vies mandje over. Beter is het om de airfryer grillpan of grillplaat te gebruiken. Door de antiaanbaklaag kleeft je product namelijk niet vast en komt je vis er heerlijk gegrild uit.

gegrillde-vis-airfryer-grillpan

Inspiratie nodig voor lekkere airfryer gerechten? Bekijk mijn airfryer kookboeken pagina.

Eigenlijk moet je een airfryer accessoire zien als een speciale pan die je kunt gebruiken in je airfryer. Vergelijk het maar met je normale pannen die je gebruikt op het fornuis. Als je gaat wokken gebruik je een goede wokpan, als je steak gaat grillen dan pak je de grillpan en als je een cake wilt maken dan gebruik je een bakblik voor in de oven. Het zelfde geldt dus ook voor de airfryer. Gebruik het juiste accessoire voor het juiste gerecht en je zult nog betere resultaten behalen met je airfryer waardoor je een echte airfryer-pro wordt!

Video’s: Inspiratie Airfryer accessoires

Martin Senders, de Philips Chef, laat je een aantal airfryer accessoires zien.

Philips Airfryer XXL Accessoire Reviews

Accessoires voor Philips Airfryer XL

Bekijk meer accessoire video’s

Zoek je goedkopere universele accessoires? Bekijk dan het aanbod op Airfryertotaal.nl.

Scroll naar boven