Airfryer Accessoires & Onderdelen

Het Meest Complete Overzicht

Voor de Philips Airfryer kun je verschillende handige accessoires kopen. Zoals een bakvorm, grillplaat, spatdeksel en een grillrek met spiesen. Maar welke Airfryer accessoire is geschikt voor jouw Philips Airfryer?

Met Airfryer accessoires kun je nog meer verschillende gerechten maken in je airfryer!

diverse-airfryer-accessoires
Bekijk airfryer accessoires bij Expert.nl

Op de pagina staat een volledig overzicht met alle Philips Airfryer accessoires en onderdelen. De accessoires zijn ingedeeld per type Philips Airfryer, zo kun je makkelijk de juiste onderdelen vinden die geschikt zijn voor jouw Airfryer. Want het kan nog best verwarrend zijn welk accessoire nu wel of niet in jouw hetelucht friteuse past.

Philips Airfryer Accessoire Deals:


Universele airfryer accessoires

Zoek je goedkopere universele accessoires? Bekijk dan het aanbod op Airfryertotaal.nl.

Tip: Bekijk de inhoudsopgave om snel de juiste accessoires te vinden!

 Philips Airfryer XXL 
Officiële Accessoires

philips-avance-airfryer-xxl-beste-airfryerOnderstaande airfryer accessoires zijn geschikt voor alle Philips Airfryer XXL modellen met de volgende type nummers:

  • Philips Avance Airfryer XXL HD965x
  • Philips Viva Airfryer XXL HD9630

Pizzameesterset met Pizzabakplaat – HD9953/00

airfryer-xxl-accessoire-hd9953-00-pizzameesterset-pizza

Met de Airfryer XXL Pizzameesterset kun je jouw eigen pizza’s airfryen. Maak je eigen favoriete pizza en leg ‘m op de pizzaplaat. Inspiratie nodig? Gebruik dan het meegeleverde receptenboekje. Binnen acht minuten is je pizza klaar, de pizza heeft een formaat van 26 cm doorsnede. Je kunt natuurlijk ook een kant-en-klare diepvries pizza gebruiken, deze past precies op het accessoire. Dankzij de gaatjes in de onderkant van de pizzabakplaat wordt de bodem heerlijk krokant, net zoals bij de Italiaan! Je kunt de bodem van je frituurmandje in dit accessoire klikken zodat alle pizza toppings netjes op je pizza blijven liggen tijdens de bereiding.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Lichte Snackset – HD9954/01

airfryer-xxl-accessoire-hd9954-01-lichte-snackset-snackkit

De Airfryer XXL lichte snackkit is een set die bestaat uit een tang, een snackdeksel en een receptenboekje. Het deksel is heel handig als je bijvoorbeeld zelf (groente) chips wilt maken of bijvoorbeeld fruit wilt drogen voor in je granola. Door het deksel over je product te plaatsen zorg je ervoor dat (vooral lichte etenswaren) goed blijven liggen en niet rond gaan vliegen tijdens het airfryen. Maar je kunt het deksel ook over een brood plaatsen, zodat deze niet te donker wordt. De lichte snackset voor de Philips Airfryer XXL kun je reinigen in de vaatwasser. Het deksel heeft inklapbare pootjes, waardoor het airfryer accessoire weinig ruimte inneemt.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9952

philips-airfryer-xxl-bakvorm-muffinvormen-HD9952-01

De Airfryer XXL bakmeesterset bestaat uit een bakvorm en 9 siliconen muffinvormpjes. De muffincups passen alle 9 tegelijk in de airfryer XXL. Daarnaast ontvang je ook een klein receptenboekje met leuke baktips en airfryer recepten. Het Airfryer XXL bakaccessoire is ideaal voor het bereiden van ovenschotels, gegratineerde gerechten, quiches, vers brood en taart. De bakvrom is 22 x 22 cm groot en met het hengsel haal je het bakblik makkelijk uit het frituurmandje.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Grillrek & Panverdeler – HD9950/00

philips-airfryer-xxl-rekje-panverdeler-HD9950-00

De Airfryer XXL partykit bestaat uit een kookrek en een voedselscheider. Met het kookrek kun je o.a. groentes roosteren of hamburgers grillen. Het rekje zorgt voor een extra laag in je airfryer, dat is handig als je bijvoorbeeld friet wilt airfryen en erboven een paar snacks. Met de panscheider kun je verschillende gerechten gescheiden houden in je frituurmandje. De partyset wordt geleverd met een klein receptenboekje.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Grillplaat & Spiesen – HD9951/00

philips-airfryer-xxl-grillplaat-spiesen-meestergrillset-hd9951-00

De Airfryer XXL meestergrillkit bestaat een grillbodem, 6 spiesen en een recepenboekje. De grillplaat klik je vast in de bodem van het frituurmandje, deze verwissel je dus met het gaas. Met de grillplaat kun je vis, vlees en groente grillen zonder dat het blijft kleven. Met de spiesen kun je o.a. sjaslieks en saté maken. Dit is eigenlijk een onmisbaar airfryer accessoire en ik raad je dan ook zeker aan om deze grillplaat aan te schaffen.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


 Philips Airfryer XL 
Officiële Accessoires

philips-avance-airfryer-xl-friteuseOnderstaande airfryer accessoires zijn geschikt voor alle Philips Airfryer XL modellen met de volgende type nummers:

  • Philips Avance Airfryer XL HD924x

Grillrek & 5 Spiesen – HD9905/00

airfryer-kookrek-met-spiesen-hd9905-00

Dit Airfryer XL grillrek met 5 spiesen zorgt ervoor dat je twee lagen kunt bereiden in je Airfryer. Met de vijf spiesen bereidt je heerlijke vlees, vis of groentes spiesjes. Het grillrooster leg je in het mandje van je Airfryer XL. Hierdoor kun je lekkere eenpansgerechten maken die voldoende zijn voor twee personen. Let er wel op dat het rekje heet wordt in de pan en dat je dus ovenhandschoenen nodig hebt om het rekje uit de binnenpan te halen. Het kookrek zorgt voor een extra laag in je airfryer en met de spiesen maak je lekkere kipsaté of groentespiesjes.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


Grillplaat – HD9911/90

grillpan-accessoire-airfryer-xl-hd9911

Met de Airfryer XL grillplaat kun je vis, vlees en groente grillen in je Airfryer XL. De grillplaat plaats je in plaats van je frituurmandje in de pan van je Airfryer XL. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je gerecht niet blijft plakken. Philips claimt dat je 20% sneller bakt, dankzij deze grillpan. Zet je Philips Airfryer XL op 200 graden en je krijgt heerlijke grillstrepen op je vlees, groente of vis. Door de geperforeerde grillplaat drupt overtollig vet weg.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Spatdeksel – HD9932

spatdeksel-hd9932-deksel-airfryer-xl

De Airfryer XL spatdeksel is speciaal ontwikkeld om lichte producten op hun plaats te houden. Wil je bijvoorbeeld groente chips of fruit chips maken? Dan zul je merken dat zonder dit deksel deze ingrediënten door de airfryer vliegen. Het deksel voorkomt ook spatten, bijvoorbeeld wanneer je hamburgers gaat airfryen. Zo wordt je grillelement beschermd tegen de spetters waardoor je minder kans hebt op rook uit je airfryer.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


Bakplaat – HD9912

bakplaat-hd9912

De Airfryer XL bakplaat is de ideale accessoire voor het bakken van pizza’s, cake of quiche. De bakplaat plaats je in plaats van het frituurmandje in de Philips Airfryer XL. De antiaanbaklaag voorkomt dat je pizza, gratin of andere gerecht vastkoekt aan de bodem van de pan. Door de vierkante vorm benut je de maximale ruimte in je airfryer.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


 Philips Airfryer Turbostar 
Officiële Accessoires

Philips-Airfryer-HD9621-90-viva-analoge-airfryerOnderstaande airfryer accessoires zijn geschikt voor alle Philips Turbostar Airfryer modellen uit de Viva Collection serie met de volgende type nummers:

  • Philips Turbostar Airfryer HD962x
  • Philips Turbostar Airfryer HD964x

Grillplaat – HD9940

philips-airfryer-grillplaat-hd9940

De airfryer grillplaat is een grillpanaccessoire om veelzijdig mee te koken met je airfryer. Door de gaatjes in het pannetje stroomt de lucht goed langs je vlees, vis of groenten tijdens het grillen. De gaten zorgen er ook voor dat overtollig vet en vocht uit je product weg kan druipen. De grillplaat zorgt voor een lekkere grill smaak, bijvoorbeeld aan een steak of zalmmoot.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


Grillrooster & 7 Muffinvormpjes – HD9904/01

Philips-Airfryer-HD9904-grillrooster-muffinvormpjes

De Airfryer grillmeesterset bestaat uit een grillrooster en zeven siliconen muffinvormpjes. Het kookrekje plaats je in het mandje van je Airfryer, zo kun je een extra laag creëren. Let op dat het rekje heet wordt in de pan en dat je dus ovenhandschoenen nodig hebt om het rekje uit de pan te halen. Op het grillrooster kun je lekker je vlees, vis of groenten grillen. En met de muffinvormpjes maak je zelf cupcakes..

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9925/01

hd9925-bak-accessoire-set-airfryer

De Airfryer Turbostar bak set bestaat uit een bakvorm en 7 siliconen muffinvormpjes. De muffincups passen alle 7 in de airfryer. Daarnaast ontvang je ook een klein receptenboekje met leuke baktips en airfryer recepten. Het bakaccessoire is ideaal voor het bereiden van ovenschotels, gegratineerde gerechten, quiches, vers brood en taart. Met de muffincups kun je leuke cupcakes maken, of maak een lekker cake met de bakvorm.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


 Philips Airfryer Twin Turbostar 
Officiële Accessoires

philips-airfryer-twin-turbostar-hd9741Onderstaande airfryer accessoires zijn geschikt voor alle Philips Twin Turbostar Airfryer modellen uit de Viva Collection serie met de volgende type nummers:

  • Philips Twin Turbostar Airfryer HD972x
  • Philips Twin Turbostar Airfryer HD974x

Grillmeesterset – HD9941

airfryer-twin-turbotstar-hd9941-grillplaat

De Airfryer Grillmeesterset bestaat uit een grillpan en vier speisen. Met de grillplaat kun je diverse soorten vis, vlees en groente grillen. De geperforeerde bodem zorgt ervoor dat vet uit je product weg kan druppelen en dat de hete lucht je gerecht goed kan garen. De pan heeft een afneembaar handvat en komt in de plaats van het frituurmandje in je airfryer. Bij deze set ontvang je ook een klein boekje met recepten, tips en trucs.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Bakaccessoire & Muffinvormpjes – HD9925

hd9925-bak-accessoire-set-airfryer

De Airfryer Turbostar bak set bestaat uit een bakvorm en 7 siliconen muffinvormpjes. De muffincups passen alle 7 in de airfryer. Daarnaast ontvang je ook een klein receptenboekje met leuke baktips en airfryer recepten. Het bakaccessoire is ideaal voor het bereiden van ovenschotels, gegratineerde gerechten, quiches, vers brood en taart. Met de muffincups kun je leuke cupcakes maken, of maak een lekker cake met de bakvorm.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Grillrooster & 4 Spiesen – HD9904

airfryer-kookrek-spiesen-hd9904

De Airfryer grillmeesterset bestaat uit een kookrek en vier spiesen. Met de spiesen bereidt je vlees, vis of groentes spiesjes. Het kookrekje leg je in het mandje van je Airfryer. Let op dat het rekje heet wordt in de pan en dat je dus ovenhandschoenen nodig hebt om het rekje uit de pan te halen. Het grillrekje zorgt voor een extra laag in je airfryer en met de spiesen maak je lekkere kipsaté of groentespiesjes.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


 Universele Airfryer Accessoires 

Muffinvormen – HD9909

airfryer-muffinvormen-cupcake-vormpjes-hd9909

De Airfryer muffinvormen zijn natuurlijk ideaal om vrienden of familie te verrassen met een eigen gemaakte cupcake of muffin. In deze set zitten vijf cupcakevormpjes. Het enige dat jij nog hoeft te doen is er een feestelijke traktatie van te maken. De vormpjes kun je schoonmaken in de vaatwasser en zijn dus her te gebruiken. De cupcakes, cakjes of muffins laten makkelijk los door het siliconen materiaal. De vormpjes zijn te gebruiken voor elke airfryer.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 

coolblue-aff


Bakvorm – HD9925/00

hd9925-00-airfryer-bakvorm-accessoire

De Airfryer bakvorm is te gebruiken in vrijwel elke airfryer. Je kunt ‘m dus ook plaatsen in de Airfryer XL en XXL maar let wel op dat de bakvorm ruim in het mandje staat. De bakvorm heeft een inhoud van 1,3 liter en ideaal voor het bereiden van hartige taarten, brood of taart met je airfryer. Het bakaccessoire is eenvoudig te reinigen.

Officiële productpagina

 Prijzen en Reviews: 


 Philips Airfryer Onderdelen 
Vervangen & Reparatie

Is er een onderdeel van je Philips Airfryer kapot? Is de antiaanbaklaag van je pan beschadigd? Of krijg je het frituurmandje niet meer goed schoon? Dan is de kans groot dat je het airfryer onderdeel kunt vervangen. Philips verkoopt namelijk losse airfryer onderdelen. Bekijk hieronder links naar websites die onderdelen voor je airfryer verkopen.

Overige Airfryer onderdelen websites:

Zoek je officiële of goedkopere universele airfryer accessoires? Bekijk dan eens onderstaande links:

airfryer xl bakvorm accessoire
Zo’n bakvorm vind ik zelf erg handig!

Welk Airfryer accessoire past in mijn Philips Airfryer?

Philips heeft een pagina met informatie over welk Philips Airfryer-accessoire compatibel is met welke airfryer. Daarnaast heb ik ook een handig (maar Engels) overzicht gevonden. De tabel toont per Philips Airfryer welke accessoires je kunt gebruiken. Klik hieronder op de afbeelding om de PDF te bekijken.

welk-airfryer-accessoire-geschikt-philips-airfryer
Klik voor een volledige weergave.

Waarom Airfryer accessoires kopen?

Welk voordeel heeft het om Airfryer accessoires te kopen? Is het wel echt zijn geld waard? Het standaard frituurmandje van Philips Airfryers is ideaal voor het airfryen van onder andere frietjes, snacks en afbakbroodjes. Maar soms zul je merken dat een bepaald gerecht niet goed klaargemaakt kan worden met het frituurmandje.

airfryer-spiesen-accessoire-groenten

Stel je wilt een hartige taart, een cake of een ovenschotel maken in de airfryer. Dat gaat nooit lukken met het frituurmandje omdat de onderkant van gaas is. Je zou een ovenschaaltje of bakblikje kunnen kopen. Maar deze zullen nooit precies passen en altijd kleiner zijn dan het frituurmandje zelf. Veel handiger is het om het officiële bakaccessoire te hebben om je gerecht in te bereiden.

airfryer-muffinvormpjes-cupcakes

Dit zelfde geldt voor het grillen van een mooi stuk vis. Als je een zalmmoot in het frituurmandje legt gaat de huid van de vis vastbakken aan het gaas van het frituurmandje. Hierdoor krijg je de zalmmoot niet netjes uit de airfryer en je houdt een vies mandje over. Beter is het om de airfryer grillpan of grillplaat te gebruiken. Door de antiaanbaklaag kleeft je product namelijk niet vast en komt je vis er heerlijk gegrild uit.

gegrillde-vis-airfryer-grillpan

Inspiratie nodig voor lekkere airfryer gerechten? Bekijk mijn airfryer kookboeken pagina.

Eigenlijk moet je een airfryer accessoire zien als een speciale pan die je kunt gebruiken in je airfryer. Vergelijk het maar met je normale pannen die je gebruikt op het fornuis. Als je gaat wokken gebruik je een goede wokpan, als je steak gaat grillen dan pak je de grillpan en als je een cake wilt maken dan gebruik je een bakblik voor in de oven. Het zelfde geldt dus ook voor de airfryer. Gebruik het juiste accessoire voor het juiste gerecht en je zult nog betere resultaten behalen met je airfryer waardoor je een echte airfryer-pro wordt!

Video’s: Inspiratie Airfryer accessoires

Martin Senders, de Philips Chef, laat je een aantal airfryer accessoires zien.

Philips Airfryer XXL Accessoire Reviews

Accessoires voor Philips Airfryer XL

Bekijk meer accessoire video’s