Contact

FrituurGezond.nl – Everyday a Fry-day

frituurgezond-betrouwbaar-test-reviewHoi, ik ben Pim en dit is mijn site over airfryers. Leuk dat je deze pagina bezoekt. Sinds 2015 test ik allerlei airfryers van verschillende merken zodat ik jou advies kan geven.

Neem hieronder contact mij op als je vragen hebt over airfryers of mijn site.

Ik ontvang graag een berichtje van je

Twijfel je welke airfryer je moet kopen? Wil je me een vraag stellen of heb je een tip of opmerking voor mijn site? Dan hoor ik dat heel graag. Verstuur hieronder je bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

Ook voor zakelijk contact kun je onderstaand formulier gebruiken of mail mij via frituurgezond@outlook.com.

Naar contactformulier

FrituurGezond op Social Media

Ik ben actief op verschillende social media kanalen. Maar de meeste content kun je vinden op mijn YouTube kanaal. Hier plaats ik regelmatig video’s waarin ik airfryers review, gerechten test en tips geef over het gebruik van een airfryer.


Meer over FrituurGezond

24 gedachten over “Contact”

  1. Beste Anneke, herkenbaar. Ik heb dat vaak met mijn kroketten. Je zult wat moeten spelen met de temperatuur. Je kan dus het beste heet beginnen en halverwege de temperatuur wat laten zakken zodat de bitterballen niet ploffen. Succes! En anders toch oven bitterballen of speciale airfryer bitterballen proberen.

   1. Beste Pim,
    Ik heb de Xxl AF Combi 7000, weet jij waar ik de ster panverdeler kan bestellen met welk art nr? Zodat ik het eten in 3 vakjes tegelijkertijd kan bereiden ????
    mvgr, Christoph

   2. Hi Christoph, deze is momenteel nog niet te koop. Ik zou de reguliere webshops in de gaten houden. Ik weet nog niet wanneer het accessoire exact te koop komt.

  1. Hoi Axelle, dankjewel voor je vraag. Als ik heel eerlijk ben heb ik geen ervaring met dit gerecht. Ik heb op internet gekeken en ik kom geen baktijden tegen. Ik lees wel dat het vrij lang de oven in moet. Ik zou zelf zeggen dat dit nu typisch een gerecht is dat meer voor de oven geschikt is. Zeker als je het met Kerst gaat bereiden (wat ik nu even aanneem), zou ik voor safe gaan en je oven gebruiken. Wil je toch graag je Airfryer gebruiken? Bekijk dan de baktijden van een soortgelijk stuk vlees. Veel succes!

   1. Ja, wie. Ik zet ‘m altijd naast mijn fornuis met de luchtuitlaat naar de afzuigkap gericht. Let erop dat je niet je airfryer op je fornuis zelf zet, want de kans is dat je fornuis nog heet kan zijn.

 1. Wij eten het liefst eigen gemaakte frites. Nu nog uit de friteuse: Eerst voorbakken op 140 graden en daarna afbakken op 180 graden. Kun je in de airfryer ook zelf gemaakte frites bakken?

  Groet Roeland

 2. In de advisering mis ik de informatie dat de digitale versie van de XL bepaald geen lange levensduur heeft.
  Op internet vind je een eindeloze lijst met reacties van mensen van wie de XL na 2 jaar kapot is. Bij ons is hetzelfde het geval.
  Dan misschien toch maar een ouderwetse mechanische Viva XXL met mechanische draaiknoppen als Philips niet in staat is de tiptoets electronica voor een langere levensduur dan 2 jaar te produceren.
  Dit punt mis ik bij het advies over de XXL 9630 of 9650 keuze.

  1. Beste Hans, een goed punt. En vervelend dat bij jullie het display kapot is gegaan. Mijn Airfryer XL is nog helemaal in tact, dus ik heb dit niet zo ervaren. Ik benoem wel op mijn site dat een analoge airfryer minder gevoelig is voor defecten dan een digitale airfryer. Maar ik ga zeker de pagina erop nalezen en waar nodig corrigeren.

 3. Prachtige leuke website maar ik mis iets of heb ik misschien over het hoofd gezien:
  Ik wil ook broodjes afbakkken in een Tomado Smart Fryer TM-1975.
  Kan dit en hoe dan??

  errie

  1. Beste Errie, dankjewel voor je compliment. Helaas kan ik niet over elke airfryer iets vertellen. Ik onderhoud de site alleen en in mijn vrije uurtjes, vandaar haha. Maar met elke airfryer kun je broodjes afbakken. Eigenlijk kun je de baktijden van de verpakking voor de oven aanhouden. Maar ik zou de temperatuur voor de zekerheid 20 graden lager instellen. Wat ook aan te raden is om de broodjes een beetje nat te maken voordat je ze in de airfryer afbakt. Succes!

 4. Ik ben een airfryer nodig maar zijn echt te duur voor mij. Ik kan niet werken wegen mijn gezond en daarom het is lastig om zo een duur apparaat te kopen. Ik zie dat je hebt veel misschien wil je een gebruikte verkopen in goede prijs?

 5. Hoi Pim,

  Ik lees zoveel negatieve reacties over de Philips Airfryer!!! :-( :-( ik heb de Philips HD9247/90 net in huis!!
  wil “m vanavond gaan gebruiken voor kipkarbonade, maar lees dat er zoveel rook en stank af komt, dat ik eigenlijk niet meer
  blij ben, met deze aankoop en ‘m denk ik toch dan maar terug stuur!!???

  kan jij mij advies geven? Is het daadwerkelijk ze erg qua rook!? Dat er brandmelders zelfs afgaan bij de buren….
  pffff….ik heb geen zin in ( nog meer ) stress omdat dat ding zo gaat roken.

  en inderdaad snoertje veel te kort, voor onder de afzuigkap te kunnen zetten…

  veel Philips airfryers hebben toch wel dit probleem zeg! Misschien ander merk gaan kopen?
  dacht dat Philips de beste had…..kennelijk een ramp,
  ik hoor graag z.s.m. van je

  groetjes
  Ellen

 6. Gery Gerrits

  Beste Pim,

  Ik kijk regelmatig naar je video’s op YouTube deze zijn zeer duidelijk geweldig.

  Vraagje.
  Ik heb de airfryer 9650/90 gekocht. Deze wordt zonder accessoires geleverd. Welk accessoires kan ik het beste bij deze airfryer aanschaffen zodat ik er maximaal gebruik van kan maken.

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Gery Gerrits

 7. Hoi,

  Princess heeft ook een model 183014. Zou dit een nieuw model zijn? Ik zie hem nog niet op jullie site. Ga je hem testen? Misschien vergelijkbaar met 182055 die ik op heb ook heb.

  Groet Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven