Over Pim

Airfryer expert en tester, sinds 2015

Pim is eigenaar, auteur en product tester op FrituurGezond.nl. Een onafhankelijk blog over hetelucht friteuses met als doel om mensen te helpen bij het vinden van de ideale airfryer. Daarnaast biedt FrituurGezond.nl ook inspiratie en tips om het meeste uit een airfryer te halen.

Hoi ik ben Pim. Ik gebruik mijn airfryers bijna elke dag! Of het nou ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is!

over-pim-van-frituurgezond.nl-auteur-header
Pim van FrituurGezond.nl

Ervaring

FrituurGezond.nl is een hobby-website, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een populair informatieplatform op het gebied van airfryers. Naast het blog is FrituurGezond ook actief op social media.

Op YouTube worden meerdere keren per maand video’s geupload met airfryer reviews, airfryer recepten en diverse airfryer tips. Op Facebook en Pinterest kun je vooral terecht voor het vinden van lekkere airfryer recepten.

Waarom FrituurGezond.nl?

In 2015 kreeg Pim zijn eerste airfryer, de Philips Avance Airfryer XL. Er was destijds nog weinig informatie te vinden over airfryers, daarom besloot hij om in dat jaar FrituurGezond.nl op te richten.

De website was destijds vooral een informatiebron over de Philips Airfryer. Maar met de jaren kwamen er meer merken bij die airfryers in het assortiment opnamen, waaronder Princess en Inventum. Daarom is de site een meer universeel kenniscentrum geworden over alles wat met airfryers te maken heeft. 

frituurgezond-bekend-van-balk-2022

Omdat je een airfryer niet alleen maar hoeft te gebruiken voor frietjes en snacks, maar ook voor gezonde dingen is het volgens Pim elke dag een airfryer dag. Dat heeft hij samengevat in de pakkende slogan: “Everyday a Fry-day“.

Pim aan het woord

Pim-FrituurGezond-Kookworkshop-Philips-Airfryer

Het doel is om mensen te helpen bij hun zoektocht naar de meest ideale airfryer. In 2015 waren er nog maar twee merken die airfryers verkochten, Philips en Tefal.

Maar met de jaren is de populariteit en het aanbod aan airfryers gegroeid. Er zijn tal van merken die airfryers verkopen. Daarom zien mensen door de bomen vaak het bos niet meer.

Juist op dat gebied zie ik meerwaarde van mijn blog. Ik houd er namelijk van om producten te vergelijken en te testen. Daarnaast geef ik ook de nodige inspiratie aan mijn lezers voor airfryer recepten, deze vind je ook op mijn Facebook pagina.

Eerlijke reviews

kitchen-brothers-airfryer-compacte-hetelucht-friteuse

Ik ben zelf altijd kritisch op mijn aankopen. Als ik een relatief duur product wil aanschaffen, zoals een airfryer, ga ik eerst onderzoek doen op internet. Ik lees reviews, bekijk video’s en probeer authentieke reviews te vinden.

Omdat ik het leuk vind om producten te testen en te onderzoeken, ben ik FrituurGezond.nl gestart. In de afgelopen jaren ben ik door verschillende merken benaderd om airfryers te testen. Zij sturen mij een product op en ik mag deze onafhankelijk testen.

oven-airfryer-frikandel-of-gewone-diepvries-frikandel

Ik word niet betaald voor deze reviews. Wel krijg ik het product gratis toegestuurd. Maar geen enkel merk heeft invloed op mijn beoordeling. Ik vind het belangrijk dat je op FrituurGezond.nl een echte en ongezoute mening leest over producten.

Online wemelt het van websites met lage kwaliteit reviews. Ze beweren een expert te zijn. Maar als ik de adviezen lees, dan weet ik vrijwel zeker dat ze niet weten waar ze over praten. Dat vind ik erg jammer, mensen worden zo slecht geïnformeerd over airfryers en hoe je een airfryer het beste kunt gebruiken.

tefal-ey5058-design

Op internet kun je allerlei informatie vinden over airfryers. Maar heel eerlijk, ik vind dat veel informatie van matige kwaliteit is. Als ik de artikelen lees of video’s bekijk dan heb ik vaak het gevoel dat de producten niet getest zijn en dat de makers van de artikelen of video’s niet echt ervaring hebben met airfryers.

Ik vind het heel belangrijk dat er authentieke informatie is te vinden over airfryers. Want ik merk dat veel mensen het lastig vinden om een goede airfryer te vinden die echt bij hun wensen en budget past. Met mijn website en social media kanalen hoop ik mensen in Nederland en België op weg te kunnen helpen.

FrituurGezond.nl in de pers

frituurgezond-bekend-van-balk-2022

Ik ben meerdere keren benaderd door nieuwswebsites en weblogs om mee te werken aan een artikel. Zo ben ik bijvoorbeeld geïnterviewd door Nu.nl over wat de beste manier is om een airfryer schoon te maken. Bekijk hier meer artikelen waarin FrituurGezond.nl genoemd is.


Meer over FrituurGezond

Scroll naar boven