Ninja Airfryer

Ninja Kitchen is onderdeel van SharkNinja en staat bekend om airfryers, blenders en andere keukenapparaten. Het is een van oorsprong Canadees bedrijf, maar sinds enige tijd is het merk ook in Europa en in Nederland verkrijgbaar.

Hier vind je alles over Ninja Airfryers, zoals welke airfryers er momenteel te koop zijn. Zo weet je precies of zo’n Ninja airfryer iets is voor jou.

De dubbele airfryer van Ninja is erg populair. Dit is een airfryer met twee aparte kookvakken. Ik vind zelf de Ninja AF300EU echt een aanrader.


Alles over Ninja Airfryers

Ninja Kitchen biedt verschillende airfryers aan die in verschillende categorieën vallen. Namelijk standaard hetelucht friteuses, grill airfryers en multicooker airfryers.

Ninja AF serie

De Ninja AF serie staat voor Air Fryers en deze serie bevat keukenapparaten met de nadruk op de airfryer functionaliteit. De Ninja Foodi Airfryers zijn de hetelucht friteuses met twee afzonderlijke kookvakken.

Ninja AG serie

De Ninja AG serie staat voor Airfryer Grill en deze serie combineert een airfryer met een grillfunctionaliteit.

Ninja OP serie

De Ninja OP serie staat voor One Pot en deze serie bestaat uit multicookers die verschillende functionaliteiten aanbiedt, waaronder ook een airfryer functie.

Officiële verkoopkanaal

Emarqt (onderdeel van Elmarc) is in Nederland het officiële verkoopkanaal van Ninja Kitchen apparaten, zoals de Ninja Airfryers.

Contactinformatie:

hello@emarqt.com
0180 – 481 919

2 gedachten over “Ninja Airfryer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven