In de pers

FrituurGezond.nl in de media

Af en toe word ik benaderd voor een interview over airfryers. Dat kan zijn op een blog, nieuwssite of een televisieprogramma. Ik vind het erg leuk om mijn ervaring en expertise met airfryers te delen om mensen hiermee te kunnen helpen. Hieronder een aantal van deze nieuwsartikelen en programma’s:

Hoi ik ben Pim. En ik deel graag mijn kennis over airfryers met jou. Wil je mij vragen stellen? Neem dan contact met mij op.

frituurgezond-bekend-van-balk-2022

frituurgezond-telegraaf-artikel-wat-verbruikt-een-airfryer
FrituurGezond.nl in de Telegraaf
FrituurGezond op TV
frituurgezond-rtl-boulevard
FrituurGezond.nl bij RTL Boulevard
frituurgezond-editienl-rtl
FrituurGezond.nl bij Editie NL
FrituurGezond op AD.nl

De airfryer heeft groeiende schare fans
Algemeen Dagblad / AD – Datum: 29-04-2018

FrituurGezond-in-Algemeen-Dagblad-AD

frituurgezond-ad-krant-header

Steeds meer mensen ruilen hun oude frituurpan in voor een hetelucht friteuse. Het AD.nl schreef hier op 29 april 2018 een artikel over. Lees hier het hele artikel op AD.nl

FrituurGezond op NU.nl & MSN.com

Schoonmaaktips voor je airfryer: ‘Een aangekoekte airfryer is niet te redden’
NU.nl & MSN.com – Datum: 6-02-2020

FrituurGezond-op-NU.nl

FrituurGezond-op-MSN

FrituurGezond-Facebook-Martin-Senders-Philips-Chef

Indra Jager van NU.nl heeft mij geïnterviewd voor haar artikel met “Schoonmaaktips voor je airfryer”. Ze vroeg mij om tips en advies bij het schoonmaken van je airfryer. Lees hier het interview op NU.nl en bekijk hier het artikel op MSN.com.


Contact Pim

Voor zakelijk contact kun je onderstaand formulier gebruiken of mail mij via frituurgezond@outlook.com.

Naar contactformulier

Meer over FrituurGezond

Scroll naar boven