Succes van de Airfryer? – Artikel AD.nl met Pim van FrituurGezond.nl

frituurgezond-ad-krant-header

Steeds meer mensen ruilen hun oude frituurpan in voor een hetelucht friteuse. Het AD.nl schreef hier op 29 april 2018 een artikel over. Eerder die week nam een van de redacteuren van het Algemeen Dagblad contact met mij op voor een interview.

Hallo, Pim. Ik ben op het moment bezig met een stuk over airfryers. Ik vroeg me af of ik enkele vragen zou kunnen stellen over de pagina en over airfryers in het algemeen en wellicht wat tips en tricks rondom het gebruik van de airfryer.

– Redacteur, AD.nl

Natuurlijk wilde ik het AD graag helpen bij het artikel over airfryers. Naast FrituurGezond.nl is ook Airfryer Bakavonturen benaderd om een aantal vragen over hetelucht friteuses te beantwoorden. Ik heb vooral aangegeven dat een Airfryer veel meer is dan alleen een frituurpan. Bij mij staat de airfryer vrijwel elke dag op het aanrecht om mij te helpen bij het koken. Het is en blijft een top apparaat en voor mij onmisbaar in de keuken.

quote-van-pim-frituurgezond-ad
Quote uit het artikel van AD.nl

De airfryer heeft groeiende schare fans

Een kort stukje uit het artikel:

De interesse in airfryers groeit, zegt Pim van Frituurgezond.nl. Het zijn geen frituurpannen maar heten ook wel hetelucht-friteuses. Ze gebruiken hete lucht in plaats van vet of olie om gerechten te garen. ,,Met een heteluchtfriteuse kun je gezonder frituren dan met een traditionele frituurpan, daarom neemt het steeds vaker de taak over van de frituurpan. En de airfryer neemt ook klusjes over die normaal gesproken de grillpan, koekenpan of oven uitvoeren. Minipizzaatjes, een focacciabroodje of kip cordon bleu. Het resultaat is altijd top.”

Lees hier het hele artikel op AD.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven