Video: Unboxing Philips Avance Airfryer XL

philips-avance-airfryer-xl-unboxing-en-mini-review-video

Wat zit er in de doos als je een Airfryer XL koopt?

Wil je een Philips Avance Airfryer XL kopen? Dan wil je natuurlijk weten wat er in de doos zit en wat je allemaal bij de Airfryer XL krijgt. In deze video laat ik je de unboxing en werking van de Philips Airfryer XL zien.

Bekijk de unboxing van de Philips Airfryer XL

Meer informatie over de Airfryer XL

Eenmaal de doos open zie je de Airfryer XL netjes verpakt in plastic. Bij de Airfryer komt ook een receptenboek met 20 recepten.

Hoe werkt de Philips Airfryer XL?

Een Airfryer is een frituurpan welke werkt met hete lucht. Het apparaat werkt dus niet zoals een traditionele friteuse met frituurvet of olie. Deze Philips Airfryer gaart je gerecht door middel van lucht die aangezogen en verwarmd wordt. Door de stervorm in de binnenpan wordt de lucht gelijkmatig gecirculeerd langs je gerecht. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en krokante resultaten.

Digitaal touch display voor makkelijke bediening

De Airfryer XL bedien je eenvoudig met een touch display. Aan de voorzijde bevindt zich het digitale display waarmee je de Airfryer aan kunt zetten. Daarnaast stel je hiermee de temperatuur en tijd in. Favoriete gerechten sla je eenvoudig op met de ster toets.

Veel vermogen en veel inhoud

De Philips Avance Airfryer XL heeft een vermogen van 2100 watt en een inhoud van 3 liter en 1,2 kilogram. De hetelucht friteuse weegt 7 kilogram. Voorverwarmen gaat razendsnel. En de Airfryer laat met een piep signaal horen wanneer de friteuse de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Dat duurt slechts een paar minuten. De Airfryer schakelt zich automatisch uit na het verlopen van de ingestelde tijd. Dat is wel zo veilig.

Frituurmand en binnenpan is makkelijk te schoon te maken

Met een uitschuiflade open je de Airfryer XL. De la kan niet uit de Airfryer vallen. In de la bevindt zich de frituurmand met handgreep en de binnenpan. Beide elementen zijn uitneembaar en zijn gecoat met een anti aanbaklaag. Om de pan in goede conditie te houden adviseer ik om de onderdelen met de hand af te wassen.

De bovenzijde van de Airfryer zuigt lucht aan welke door het grill element verwarmt wordt. De lucht wordt vervolgens aan de achterzijde afgevoerd. De pan wordt tijdens het gebruik warm, maar niet heet dat je er je handen aan brandt.

Aan de achterzijde bevindt zich de kabel van 0,8 meter. De kabel kun je eenvoudig oprollen en opbergen in een speciaal vakje aan de achterkant.

Genoeg gezien? Koop dan de Airfryer XL hier het goedkoopste:

Wil je de Philips Avance Airfryer XL kopen? Bekijk dan deze pagina met de laagste Philips Airfryer XL prijzen en aanbiedingen.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven