Goedkope airfryer kopen onder de 100 euro?

Beste-Airfryer-Onder-100-Euro

Wil je ook een airfryer kopen? Dan ben je misschien wel geschrokken van de prijs van sommige airfryers Kan dat niet wat goedkoper?

“Kies niet voor de goedkoopste, maar voor de airfryer die bij jouw past!”
Pim van FrituurGezond.nl

Meer over goedkope airfryers

Ik begrijp dat je zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan een airfryer. Maar let op dat je geen miskoop doet. Er zijn tal van airfryers te koop die er op het eerste gezicht goed uit zien, maar ver ondermaats presteren. Helaas kan ik niet alle airfryers testen die er te koop zijn, daarom adviseer ik je om goed de klantbeoordelingen op verschillende websites door te nemen. Je kunt ook bij de Consumentenbond een testverslag van hetelucht friteuses aanschaffen om zo een beter beeld te krijgen of een budget airfryer wel het kopen waard is.

verse-friet-jumbo-inventum-gf500hld-airfryer
Verse friet uit een goedkope airfryer.

Belangrijk om op te letten

Naast dat de reviews belangrijk zijn is het ook goed om te weten waar je op kunt letten bij het zoeken van een goedkope airfryer.

Controleer eerst of het formaat van de airfryer en de capaciteit van de frituurmand past bij jouw wensen en het aantal eters. Vaak zijn kleine airfryers voordelig geprijsd, maar met een kleine airfryer kun je slechts beperkte porties bakken. Ik adviseer je om voor een grotere airfryer te gaan, dit worden XL of XXL airfryer genoemd. Uit mijn ervaring blijkt dat deze betere bakresultaten hebben.

Bekijk daarna of het vermogen van de airfryer niet te laag is. Een airfryer met grote inhoud en met maar 1200 watt zal ondermaats presteren, wat simpelweg betekent dat friet niet echt krokant wordt. Ik zie regelmatig dat er goedkope airfryers met ruime inhoud te koop staan, maar die een veel te laag vermogen hebben om je gerecht goed te kunnen airfryen.

Wil je meer weten over airfryers? Bekijk dan mijn pagina met de beste airfryers, hierop leg ik je uit waar je allemaal op kunt letten bij het zoeken en kopen van je nieuwe hetelucht friteuse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven