Beste Goedkope Airfryers onder de 100 euro

Beste-Airfryer-Onder-100-Euro

Wil je ook een airfryer kopen? Dan ben je misschien wel geschrokken van de prijs van een Philips Airfryer. Kan dat niet wat goedkoper? Gelukkig wel en op deze pagina heb ik vijf goedkope airfryers op een rij gezet die goed presteren!

“Bekijk hier budget airfryers tussen de 50 en 100 euro.”
Pim van FrituurGezond.nl


#1 – KitchenBrothers Airfryer XXL | Ongeveer 75 euro
Inhoud: 7,2 liter / 1,5 kg | Personen: 3-5

KitchenBrothers-Airfryer-XXL

“De KitchenBrothers Airfryer XXL is ruime hetelucht friteuse waarmee je heerlijke en gezonde gerechten kunt bereiden voor het hele gezin. De airfryer heeft een digitaal touchscreen met 7 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s voor onder andere friet, kip, vis en cake. Je kunt ook zelf de temperatuur en tijd instellen tot maximaal 200 graden en 60 minuten. De KitchenBrothers Airfryer XXL is een must-have voor elke keukenliefhebber die op zoek is naar een snelle en goedkope airfryer.”

Lees de productpagina op Bol.com.

Bekijk de Prijs:

Bekijk Prijs

#2 – Inventum GF400HL | Ongeveer 70 euro
Inhoud: 4 liter / 1,2 kg | Personen: 2-4

inventum-airfryer-gf400hl-cgf440hl-xl

“Wil je een compacte airfryer voor 2 tot 3 personen? Dan is de GF400HL een geweldige airfryer. Deze relatief ruime airfryer bakt lekkere krokante frietjes en snacks. Groot voordeel is dat je de airfryer makkelijk schoonmaakt.”

Lees mijn de Inventum GF400HL review of bekijk de productpagina op Inventum.nl.

Bekijk de Prijs:

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs

#3 – Tefal Easy Fry EY4018 | Ongeveer 90 euro
Inhoud: 4,2 liter / 1,2 kg | Personen: 2-4

Tefal-Easy-Fry-Precision-EY4018

“De Tefal Easy Fry EY4018 is een mooie digitale airfryer met een ruime inhoud. Met de 8 keuzeprogramma’s stel je gemakkelijk de airfryer in, zo is er een programma voor friet, vlees en vis. Handig is het piepsignaal die aangeeft wanneer je de frietjes moet opschudden.”

Lees mijn de Tefal Easy Fry EY4018 review of bekijk de productpagina op Tefal.nl.

 Bekijk de Prijs: 
mediamarkt-aff

#4 – Inventum GF500HLD | Ongeveer 90 euro
Inhoud: 5 liter / 2 kg | Personen: 3-5

inventum-gf500hld-airfryer-thumb

“De Inventum GF500HLD is een XXL versie van de populaire GF400HL. Deze hetelucht friteuse heeft een digitaal display en wordt geleverd met een grillrekje en vier spiezen. De bakresultaten van patat, snacks en (vegetarisch) vlees of vis zijn prima.”

Lees mijn de Inventum GF500HLD review of bekijk de productpagina op Inventum.nl.

 Bekijk de Prijs: 
coolblue-aff bol.com

#5 – Princess 182025 Digital Aerofryer | Ongeveer 80 euro
Inhoud: 4,5 liter / 1,2 kg | Personen: 2-4

Princess-182025-Digital-Aerofryer-XXL

“De Princess Digitale Aerofryer XL (type 182025) is een digitale XL hetelucht friteuse met een inhoud van 4,5 liter. Qua inhoud komt deze overeen met een Philips Airfryer XL zoekt. Frietjes komen er krokant uit en na het airfryen maak je de pan en het mandje snel en eenvoudig schoon.”

Bekijk de productpagina op Princess.nl.

 Bekijk de Prijs: 
bol.com

Meer over goedkope airfryers

Ik begrijp dat je zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan een airfryer. Maar let op dat je geen miskoop doet. Er zijn tal van airfryers te koop die er op het eerste gezicht goed uit zien, maar ver ondermaats presteren. Helaas kan ik niet alle airfryers testen die er te koop zijn, daarom adviseer ik je om goed de klantbeoordelingen op verschillende websites door te nemen. Je kunt ook bij de Consumentenbond een testverslag van hetelucht friteuses aanschaffen om zo een beter beeld te krijgen of een budget airfryer wel het kopen waard is.

verse-friet-jumbo-inventum-gf500hld-airfryer
Verse friet uit een goedkope airfryer.

Belangrijk om op te letten

Naast dat de reviews belangrijk zijn is het ook goed om te weten waar je op kunt letten bij het zoeken van een goedkope airfryer.

Controleer eerst of het formaat van de airfryer en de capaciteit van de frituurmand past bij jouw wensen en het aantal eters. Vaak zijn kleine airfryers voordelig geprijsd, maar met een kleine airfryer kun je slechts beperkte porties bakken. Ik adviseer je om voor een grotere airfryer te gaan, dit worden XL of XXL airfryer genoemd. Uit mijn ervaring blijkt dat deze betere bakresultaten hebben.

Bekijk daarna of het vermogen van de airfryer niet te laag is. Een airfryer met grote inhoud en met maar 1200 watt zal ondermaats presteren, wat simpelweg betekent dat friet niet echt krokant wordt. Ik zie regelmatig dat er goedkope airfryers met ruime inhoud te koop staan, maar die een veel te laag vermogen hebben om je gerecht goed te kunnen airfryen.

Wil je meer weten over airfryers? Bekijk dan mijn pagina met de beste airfryers, hierop leg ik je uit waar je allemaal op kunt letten bij het zoeken en kopen van je nieuwe hetelucht friteuse.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven