Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-thum

De Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 is een Combi Airfryer uit de 7000 serie. De Combi Airfryer beschikt over Rapid CombiAir technologie, hierdoor wordt de perfecte combinatie van temperatuur, tijd en luchtsnelheid afgestemd op jouw bereiding of gerecht. Deze grote airfryer is geschikt voor zes porties friet dankzij de laadcapaciteit van 2 kg. Verbind de airfryer met de Philips NutriU app en stuur via je smartphone een recept direct door naar je airfryer.

Specificaties (bron)
 • Laadcapaciteit: 2 kg / 8,3 liter
 • Vermogen: 2225 watt
 • Maximale temperatuur: 40 – 200 °C
 • Gewicht: 10,2 kg
 • Snoerlengte: 0,8 meter
 • Type: HD9875/90
 • Afmeting: 403 x 307 x 315 millimeter
 • Jaar: 2023

Bekijk de Prijs:

Bekijk Prijs

Opvallende kenmerken

 1. Dankzij de Rapid CombiAir worden niet alleen de temperatuur en baktijd voor je ingesteld voor bepaalde gerechten. Maar ook de mate van luchtcirculatie wordt afgestemd.
 2. Bekijk de temperatuur en de baktijd vanaf je smartphone via de NutriU app, zo weet je precies hoe lang je gerecht nog moet voordat je aan tafel kunt.
 3. Je bedient de airfryer via tiptoetsen en via een draaiknop. Je kunt de airfryer ook via de NutriU app bedienen.
 4. Je kunt een kernthermometer gebruiken en koppelen aan de Combi Airfryer. Zo weten jij en de airfryer precies wanneer je gerecht op de juiste temperatuur is.
 5. Het verwarmingselement is voorzien van een scherm om het element te beschermen tegen spetters en druppels. Daarnaast verminderd het eventuele rookvorming.
 6. Met de automatische kookprogramma’s heb je de keuze uit maar liefst 50 Smart Chef programma’s.

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-bediening

 

Tip: Bekijk meer foto’s van de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.


Voor- en nadelen

 • De Philips Airfryer XXL Connected HD9875 is voorzien van een ladesysteem. Hierdoor kun je de airfryer openen zonder dat je de pan zelf hoeft te ondersteunen.
 • De airfryer heeft twee snelheidsstanden voor de hete lucht, een lage luchtsnelheid en een hoge luchtsnelheid.
 • Je kunt tot 20 items opslaan in het geheugen van de airfryer. Zoals je favoriete automatische kookprogramma’s of de perfecte instellingen voor veelgemaakte recepten.
 • Via de schoonmaakherinnering geeft de airfryer met een melding aan dat het tijd is om de binnenkant van de airfryer te reinigen.
 • De schudherinnering kun je gebruiken als geheugensteuntje om je gerecht tussentijds op te schudden. Zodra de helft van de ingestelde tijd is verstreken zal de airfryer hiervan melding maken.
 • Het is een vrij prijzige airfryer en daarom niet voor elk budget geschikt.
 • De ventilator en het grillelement zijn afgeschermd met een rooster. Hierdoor zal er minder stralingswarmte op je gerecht komen.
 • Deze airfryer is niet voorzien van het kleurendisplay, daarvoor dien je te kiezen voor de duurdere HD9885/90.
 • De Combi Airfryer heeft een vrij kort snoer met een lengte van 80 cm.
 • De voedselthermometer is een accessoire die je optioneel erbij kunt kopen.

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-scherm-verwarmingselement


Ruime keramische pan

De Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 heeft een keramische pan en frituurmand. De frituurmand heeft een inhoud van 8,3 liter. Hiermee kun je tot 2 kg gemengd eten bereiden of tot 1,6 kg verse frietjes. Een grote hoeveelheid dus voor het gehele gezin.

Dankzij de NutrU app met duizenden airfryer recepten en de 50+ Smart Chef programma’s die je kunt kiezen via de automatische kookfunctie, kun je eindeloos variëren met je airfryer.

Accessoires voor de Philips Airfryer XXL Connected 7000 Serie

De Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 wordt standaard geleverd zonder een accessoire. Optioneel kun je een bakvorm accessoire (HD9956 of HD9957) en grillplaat accessoire kopen. Met het grillplaat accessoire kun je de airfryer omtoveren tot een wokpan.

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-doos

Verander je airfryer in een slowcooker!

Maar nieuw is het toevoegen van water aan je airfryer in combinatie met de grillplaat, zo kun je daadwerkelijk stomen in je airfryer. Hiermee tover je jouw airfryer om tot een heuse slowcooker. De timer van de airfryer kan tot 180 minuten ingesteld worden, dat betekent dus 3 uur lang slow cooken. Perfect voor heerlijke stoofschotels waarbij het malse rundvlees uit elkaar valt.

Tot slot heb je de voedselthermometer die je los kunt aanschaffen. Deze wordt wel standaard meegeleverd bij de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90.

Hoe werkt de voedselthermometer?

Optioneel kun je de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 gebruiken  in combinatie met de voedselthermometer. Deze dien je los erbij te kopen.

Met de voedselthermometer kun je de kerntemperatuur meten van bijvoorbeeld biefstuk, varkenskarbonades, kip of vis. Maar je kunt het ook gebruiken om de binnentemperatuur van een cake te meten.

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-kernthermometer

Je steekt de thermometer in het dikste gedeelte van je eten. Bijvoorbeeld in het dikste deel van de kip of in het dikste gedeelte van een moot zalm.

Sluit de thermometer vervolgens aan via de aansluiting in het display. De kabel kun je geleiden via het handvat van het airfryer mandje. Via een van de automatische kookprogramma’s kun je verder het gebruik van de voedselthermometer instellen.

Je kunt de gewenste kerntemperatuur opgeven door een temperatuur tussen de 30 en 99 graden Celsius te kiezen.

Welke kerntemperatuur instellen voor welk type gerecht?

Elk ingrediënt kent zijn eigen kerntemperatuur voordat het ingrediënt gaar is of veilig is om eten. Hieronder een overzicht.

IngrediëntGaringsniveauKerntemp.
Gevogelte, algemeenGereed80-85°C
Filet van gevogelteSappig70-74°C
Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, hertenvleesRare45-50°C
Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, hertenvleesMedium55-60°C
Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, hertenvleesDoorbakken65-70°C
Varkensvlees, algemeenGereed70-73°C
VarkenslendeMedium58-63°C
VisGlazig / doorzichtig50-55°C
VisGereed60-65°C
Hele aardappelGereed92-95°C
BroodGereed90-95°C

Verbind de airfryer met je smartphone

Deze Philips Airfryer XXL koppel je met je iPhone of Android smartphone via de NutriU app van Philips. Met deze app kies je een recept en de bereidingstijd en temperatuur stuur je direct naar de airfryer.

Philips-Airfryer-XXL-Connected-HD9875-90-verbinden-nutriu-app

Vanaf je mobiele telefoon kun je bijhouden hoe lang je gerecht nog moet in de airfryer. Zodra het gerecht klaar is, ontvang je een melding. Als je een Amazon Alexa voice-assistent in huis hebt, kun je de airfryer zelfs met je stem bedienen.

Handleiding

Meer over Philips Airfryer

Klik hieronder voor één van mijn andere informatie pagina’s over de Philips Airfryer XXL Connected modellen.

Lees meer over Philips Airfryer.

Bronnen

Bekijk de Prijs:

Bekijk Prijs
Scroll naar boven