Philips Airfryer XL Accessoires en Onderdelen

Accessoires en onderdelen

TIP: Bekijk goedkope accessoires op Aliexpress.

Voor de Philips Airfryer XL zijn een aantal accessoires en onderdelen te koop. Zoals de grillpan, het grillrooster en de muffinvormpjes. Vooral de grillpan en het grillrekje met de spiezen zijn een nuttige aanvulling voor je Philips Airfryer XL. Je kunt namelijk andere soorten gerechten bereiden die met het standaard mandje niet goed mogelijk zijn. Zoals gegrillde biefstuk of zalmspiezen. Wij zijn vooral te spreken over het grillpannetje.

grillpan-accessoireGrillpan HD9911-90 voor Airfryer XL

Met deze grill kun je vis, vlees en groente grillen in je Airfryer XL. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je gerecht niet blijft plakken. En Philips claimt dat je 20% sneller bakt, dankzij deze grillpan. Zet je Philips Airfryer XL op 200 graden en je krijgt heerlijke grill strepen op je vlees, groente of vis. Door geperforeerde grillplaat drupt overtollig vet weg met een gezond product als resultaat.

Bekijk grillpan

rekjeGrillrooster of rekje HD990500 voor Airfryer XL

Dit grillrekje zorgt ervoor dat je twee lagen kunt bereiden in je Airfryer XL. Daarbij worden vijf spiezen meegelevert waarmee je lekker je vlees, vis of gevogelte kunt bereiden. Het grillrooster leg je in het mandje van je Airfryer XL. Hierdoor kun je lekkere eenpansgerechten maken die voldoende zijn voor twee personen. Let er wel op dat het rekje heet wordt in de pan en dat je dus overhandschoenen nodig hebt om het rekje uit de binnenpan te halen.

Bekijk grillrooster

cupcake-vormpjesCupcake vormpjes voor Airfryer XL

Gebruik deze cupcake-vormpjes opnieuw en opnieuw. Want deze vorpmjes zijn gemaakt van geurloos siliconen. Nadat je de cupcakes hebt opgepeuzeld kun je de bakjes afwassen en gewoon weer opnieuw gebruiken. Of het echt nodig is om deze Philips muffinvormpjes aan te schaffen? Wij denken van niet. Je kunt ook gewoon goedkope muffin bakjes kopen bij bijvoorbeeld de Action of Blokker. Dit accessoire raden we dan ook niet persé aan.

Bekijk muffinvormpjes

Bekijk Philips Airfryer aanbiedingen.