Beste Black Friday Deals bij Coolblue (2022)

black-friday-coolblue

Woehoe, op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday. En ook Coolblue heeft zijn schuur weer bomvol staan met de mooiste aanbiedingen. De Black Friday deals gaan snel van start.

Coolblue is een webwinkel die vooral bekend staat om de electronica. Dus verwacht vooral Black Friday aanbiedingen op smartphones, laptops, tablets, spelcomputers (Xbox en Playstation), soundbars, koptelefoons, bluetooth oortjes, koelkasten, smart speakers, stofzuigers, wasmachines en nog véél meer!

Alle Black Friday Deals bij Coolblue

 Black Friday Aanbiedingen: 

Op deze pagina zet ik de beste Black Friday deals op Coolblue voor jou op een rij. Ik update de lijst regelmatig met de nieuwste acties zodat jij op de hoogte blijft van de beste aanbiedingen op Airfryers en andere producten:

Alle Black Friday Deals bij Coolblue

Coolblue Black Friday Week

Vanaf vrijdag 20 november is Coolblue gestart met het aanbieden van allerlei Black Friday aanbiedingen. Je vind bij de webwinkel maar liefst 11 dagen lang de beste Black Friday-deals, bijvoorbeeld op televisies, smartphones, tablets en stofzuigers. Alleen van 20 november tot en met 30 november. Dus wees er snel bij, want op = op.

Wist je trouwens dat Coolblue een paar jaar terug een variant heeft gehad op Black Friday, namelijk Blue Friday. Maar deze blauwe variant was een eenmalig koopjesfestijn.

Airfryer Black Friday Deals

Hoi, ik ben Pim van FrituurGezond.nl. En op deze website vertel ik alles over airfryers. Zoek je dus specifiek een mooie Philips Airfryer aanbieding, een hetelucht friteuse actie of wil je airfryer accessoires en airfryer kookboeken met korting kopen? Bekijk dan hier mijn speciale Airfryer Black Friday pagina.

Black Friday & Cyber Monday

Niet iedereen weet wat Black Friday is. Maar op deze dag geven webwinkels hoge kortingen op allerlei producten, zoals airfryers een mooi cadeau voor Sinterklaas of onder de boom tijdens Kerstmis. Black Friday is een populair koopjesdag geworden in Amerika, waar het een sport is geworden om de mooiste deals te scoren. Black Friday duurt bij sommige webshops een aantal dagen en soms duurt het zelfs een week. Na het weekend volgt Cyber MondayOp Cyber Monday smijten webwinkels ook met spectaculaire aanbiedingen die web-only zijn. Dat wil zeggen dat je de korting alleen krijgt als je online bestelt.

Wees voorbereid, bestel op tijd. Ik wens jou veel Shop Plezier!

Black-Friday-Vlaggetjes

Scroll naar boven