Airfryer Cadeau Pagina
Voor elk budget het perfecte kado-ho-ho

frituurgezond-betrouwbaar-test-reviewWat geef jij in december kado voor Kerst? Zit je te denken om een airfryer cadeau te doen? Wat een leuk idee. Ik kan me voorstellen dat je wat hulp nodig hebt bij het maken van je cadeaukeuze.

Want welke airfryer kun je het beste geven? En wat past er bij je budget, ook niet onbelangrijk. Speciaal voor deze vragen heb ik deze feestelijke Airfryer Cadeau pagina gemaakt. Vol met mooie cadeau ideeën en aanbiedingen.

Bekijk mijn advies! Groet, van Pim

 Kadotip: Top 10 Airfryers: 

Schrijf je in voor Airfryer Aanbiedingen

Blijf op de hoogte over Philips Airfryer XL en XXL aanbiedingen en acties. Schrijf je in met je mailadres en ik stuur je een mailtje als er een scherpe aanbieding, cashback actie of andere mooie korting is. Zo koop jij goedkoop en voordelig een Philips Airfryer.

Meld je hier aan!

Cadeauwinkel

Cadeaus van 10 tot 25 euro

airfryer-kookrek-met-spiesen
Airfryer kookrek met spiesen
Geschikt voor Philips Airfryer XL en XXL

philips-airfryer-xl-deksel
Airfryer XL-deksel voor snacks
Geschikt voor Philips Airfryer XL

Philips-Airfryer-HD9925-bakvorm
Philips Airfryer bakvorm
Geschikt voor Philips Airfryer XL

kookboek-alles-uit-de-airfryer
Kookboek: Alles uit de airfryer
Geschikt voor alle airfyers

kookboek-wereldsmaken-uit-de-airfryer
Kookboek: Wereld smaken uit de airfryer
Geschikt voor alle airfyers

Bekijk meer kookboeken »


Cadeaus van 25 tot 50 euro

philips-bakvorm-en-muffinvormpjes
Meesterbakkerset
Geschikt voor Philips Airfryer XXL

Philips-Airfryer-partyset-HD9950
Airfryer kookrek en panverdeler
Geschikt voor Philips Airfryer XXL

Philips-Airfryer-Avance-grillpan
Airfryer grillpan / grillplaat
Geschikt voor Philips Airfryer XL

Airfryer-xl-bakplaat
Airfryer bakplaat
Geschikt voor Philips Airfryer XL

Bekijk meer grillplaten »


Cadeaus van 50 tot 100 euro

Inventum-heteluchtfriteuse-GF250HL
Inventum GF250HL
Kleine airfryer voor 50 euro

Inventum-GF254HLD-Heteluchtfriteuse
Inventum GF254HLD
Kleine airfryer voor 70 euro

Tomado-crispy-fryer-TM-9025
Tomado Crispy Fryer
Kleine airfryer voor 60 euro

Inventum-GF400HL-Hetelucht-Friteuse
Inventum GF400HL
XL airfryer voor 75 euro

Princess-Digitale-Aerofryer-XL-Design-airfryer
Princess Digitale Aerofryer XL
XL Airfryer voor 95 euro

Princess-Digitale-Aerofryer-XL-182020
Princess Digitale Aerofryer XL
XL airfryer voor 85 euro

Inventum-airfryer-GF552HL-xxl
Inventum GF552HL
XXL airfryer voor 100 euro

Bekijk meer airfryers tot 100 euro »


Cadeaus van 100 euro of meer

Philips-Airfryer-XL-HD9247
Philips Airfryer XL + Bakplaat
XL airfryer voor 180 euro

Philips-Avance-Airfryer-XXL-HD9650
Philips Avance Airfryer XXL
XXL airfryer voor 200 euro

Philips-Viva-Airfryer-XXL-HD9630
Philips Viva Airfryer XXL
XXL airfryer voor 170 euro


 Kadotip: Top 10 Airfryers: 

Cadeauwinkel


Ben je er nog niet helemaal uit?

Het kan nog best lastig zijn om de juiste airfryer te kopen of het juiste accessoire. Bekijk mijn koopgids met airfryer tips om je verder op weg te helpen.

Toch wat anders geven dan een airfryer?

Misschien is zo’n airfryer toch niet het kado dat je zoekt. Om je verder op weg te helpen vind je hieronder allerlei andere cadeau tips voor hem en haar bij bekende webwinkels. Zo heb je snel en voordelig je pakje in huis 😉


Meer over airfryers

Is een airfryer een leuk cadeau om te geven?

Jazeker, een airfryer is een nieuwe en gezondere manier van frituren. Zo’n oude vette frituurpan, dat kan eigenlijk echt niet meer. Met een hetelucht friteuse frituur je met hete lucht en daarom is frituurvet- of olie niet meer nodig. Dit is dus een perfect cadeau voor mensen die:

  • Gezonder willen eten.
  • Snel eten op tafel willen hebben
  • Het zat zijn om de vette frituurpan schoon te maken
  • Toe zijn aan een nieuwe keuken gadget

Is een airfryer echt nuttig?

Belandt zo’n Philips Airfryer na een week gebruik al in de kast om daar vervolgens nooit meer uit te komen? Nou, wees maar niet bang. Eenmaal een airfryer in huis en je kunt eigenlijk niet meer zonder. Ik gebruik mijn airfryers bijna elke dag. En nee, ik eet echt niet elke dag friet en frikandellen. Met de airfryer maak ik gevulde paprika’s, heerlijke rozemarijn aardappeltjes en ik bereid er mijn vlees in. Een koekenpan heb ik al heel lang niet aangeraakt.

Wat kun je maken met een airfryer?

Naast friet, kroketten en frikandellen kun je ook het avondeten bereiden in de airfryer. Of wat dacht je van je lunch of ontbijt? Sommige mensen maken er zelfs taarten mee. Kun je dat met een normale frituurpan? Bekijk hier lekkere recepten van bekende Nederlandse foodbloggers.

gerechten-gemaakt-airfryer-hetelucht-friteuse

Is een airfryer geschikt voor mannen en vrouwen?

Een airfryer is net zoals elk ander keukenapparaat geschikt voor zowel mannen en vrouwen. Je hoeft dus niet bang te zijn om je zoon, broer, opa, oom of vriend een airfryer cadeau te doen en gefronste wenkbrauwen terug te krijgen. Een airfryer is het perfecte cadeau voor iedereen, want het is zo makkelijk in gebruik. Het vervangt ten eerste de vieze oude frituurpan en naast frituren kun je er nog veel meer mee,

Wat dacht je van in de ochtend een eitje en croissantjes airfryen? In de middag warm je een lekker broodje op voor bij de soep. En in de avond grill je een stuk zalm met groentes, zo in de airfryer. En zonder dat je een pan of oven hebt aangeraakt.

Help! Wat is een airfryer?

Wat is nou eigenlijk zo’n airfryer? Je hebt gehoord dat degene aan wie je een airfryer cadeau witl doen misschien wel zo’n apparaat wil hebben. Maar wat is het en wat kun je er mee? Of misschien wil je iemand wel verrassen met een airfryer en heeft hij of zij ook geen idee wat het precies is. Dan is het wel handig als je uit kunt leggen aan de gelukkige eigenaar wat een airfryer is en waarom het zo handig keukenapparaat is.

Heel simpel gezegd is het een gezonde manier van frituren. Want je frituurt de friet niet met frituurvet- of olie maar met hete lucht.

Dat betekent dus dat je geen frituurvet in de airfryer hoeft te gieten om friet, kroketten en frikandellen te maken.

Belangrijke dingen om op te letten

Als je een airfryer gaat kopen om cadeau te doen, dan is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden. Want niet elke airfryer is geschikt voor elke gezinssituatie.

Er zijn namelijk verschillende formaten airfryers te koop. Zo heb je airfryers voor één tot twee personen. En je hebt airfryers voor een klein of groot gezin.

Dit zijn naar mijn mening de 3 belangrijkste punten om op te letten:

  1. Inhoud van de airfryer
  2. Digitaal of analoge bediening
  3. Type frituurmandje

Inhoud

De inhoud wordt van de airfryer geeft aan hoeveel friet, snacks, groente of vlees je bereiden kunt in het frituurmandje. Geef je de airfryer cadeau aan een iemand met een gezin, dan is een grote airfryer natuurlijk wenselijk. Ik raad het volgende aan. De inhoud wordt aangeduid in kilogrammen (voor de hoeveelheid friet) en in liters, wat de netto inhoud aangeeft.

  • Airfryer voor 1-2 personen: 0,8 kg / 2,5 liter
  • Airfryer voor 2-4 personen: 1 kg / 3 liter of meer
  • Airfryer voor 4 of meer personen: 1,4 kg / 3,5 liter of meer

Weet je niet zeker waar je voor moet kiezen? Ga dan voor een airfryer met een minimale inhoud van 1 kg of meer. Hoe meer ruimte de airfryer heeft, hoe beter. Die ruimte komt altijd van pas, denk bijvoorbeeld bij een feestje en er een schaal bitterballen ge-airfryed moet worden.

Bediening

Een airfryer kun je instellen met een digitale display of met analoge (draai / druk) knoppen. Wat je instelt zijn de temperatuur en de timer.

Het voordeel van een digitaal display is dat dit er luxer uitziet en je hebt vaak extra functies, zoals voorkeuze programma’s en favoriete functies. Het nadeel vind ik dat digitale airfryers duurder en defect-gevoeliger zijn.

Het voordeel van een analoge bediening is de eenvoud. Je stelt met één knop de tijd in en met de andere knop de temperatuur. Een kind kan de was doen. Erg gebruiksvriendelijk dus en aan te raden voor de minder tech-savvy personen. Een nadeel is dat analoge airfryers er wat minder modern uitzien (kwestie van smaak).

Frituurmandje

Een frituurpan schoonmaken. Is dat jouw favoriete klus? Nee de mijne ook niet en gelukkig lost een airfryer al een hoop van dit vieze karwei op. Omdat je namelijk geen frituurvet meer hoeft te gebruiken. Maar toch, een airfryer dien je wel schoon te maken. Het liefst na elk gebruik, dat is mijn advies.

uitneembaar-gaas-frituurmandje-xxl

Schoonmaken is niemands hobby en ik ben van mening dat hoe sneller je hiermee klaar bent des te beter. Dat geldt dus ook bij airfryers. Mijn ervaring is dat airfryers met een frituurmandje met gaas op de bodem een stuk lastiger zijn schoon te maken dan airfryers die geen gaas gebruiken in het mandje. Deze airfryers beschikken over een frituurmandje die uit één geheel bestaat, zonder gaas dus. En ik vind dit stukken makkelijker om schoon te maken.

 Kadotip: Top 10 Airfryers: 

Auteur

In 2015 maakte ik kennis met de airfryer en ik deel graag mijn kennis met jou. Momenteel heb ik een Philips Airfryer XL en XXL, een Inventum GF400HL en GF552HL, een Tefal Fry Delight XL, een Tristar FR-6980 en een Princess Digital Family Aerofryer die ik regelmatig gebruik. Ik deel mijn ervaring met airfryers met jou op dit blog. Happy Airfrying!

Plaats Je Reactie

negen − vier =